Kampvuur

Dit zijn de meest avontuurlijke manieren om op vakantie gaan

Ben jij een echte avonturier en is een vakantie op de camping, in een hotel, een vakantievilla of appartement iets te voor de hand liggend en te saai voor jou? Wij hebben drie avontuurlijke manieren van vakantie vieren voor je op een rijtje gezet.

Maak een uitgebreide roadtrip met een tweedehands camper

Wil jij een roadtrip maken met vrienden en overal kunnen overnachten? Dan is een camper de meest handige oplossing. Met een camper heb je altijd een klein huisje bij je, dat van de meest belangrijke faciliteiten is voorzien. Het is mogelijk om een camper te huren, maar als je van plan bent om vaker op reis te gaan met een camper kun je deze beter kopen bij een camperexpert. Via goedkopecampers.nl vind je tweedehands campers in allerlei prijsklassen, waardoor er voor elk budget een passende camper beschikbaar is. Neem snel een kijkje op goedkopecampers.nl voor de camper van jouw dromen.

Met de trein door Europa

Wil jij meerdere landen bekijken en ben je op zoek naar een comfortabele manier van reizen waarmee je direct uitkomt in de mooiste steden? Dan is een trip met een trein door Europa iets voor jou. Door met de trein door Europa te reizen kun je op ontspannen wijze genieten van de mooiste landschappen en wordt je afgezet in het centrum van de meest adembenemende grote steden. Vanuit deze steden kun je het landschap vervolgens verder ontdekken. In de steden kun je overnachten in een hostel of hotel en in de buitengebieden kun je ervoor kiezen om te gaan wildkamperen, waardoor je het ultieme gevoel van vrijheid kunt ervaren.Door met de trein door Europa te reizen bereik je op ontspannen wijze de mooiste plekken en ontmoet je allerlei leuke medereizigers, waarmee je soms vriendschappen voor het leven op kunt bouwen.

Hitchhiken naar de mooiste bestemmingen

Ben jij geen planner en kijk je liever waar het leven je brengt? Dan is hitchhiken iets voor jou. Hitchhiken houdt in dat je jezelf alleen verplaatst door middel van een lift. Dit mag een lift van een autobestuurder zijn, maar ook van een vrachtwagenchauffeur of zelfs van een boer op een trekker. Hitchhiken kan je zo groot maken als je zelf wilt. Zo kan je ervoor kiezen om alleen door Nederland te hitchhiken, maar zijn er vandaag de dag zelfs gevallen bekend die tot in Azië zijn gekomen door enkel te hitchhiken. Laat je meevoeren met de mogelijkheden die de dag je biedt en geniet van de vrijheid.